My Vacation In Greece
Sponsor Place European Forum. Send Email
My Vacation In Greece

Go Back   Tim Pushime Në Greqi

Përkthimet automatike (Mundësuar nga Google, Microsoft®, Yandex, LUTEMI Gjuhë të Re dhe Apertium.)
Albanian Catalan Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Italian Latvian Lithuanian Norwegian Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Administratorët
  Emri I Përdoruesit / Vendndodhja
admin is offline admin
Köping, Suedi
GrekMek is offline GrekMek

Super Moderator
  Emri I Përdoruesit / Vendndodhja
Georgios Dris is offline Georgios Dris

 
Forumi Hidhen

Të gjitha kohët janë GMT +2. Koha tani është 16:37.


Integrimi me Yandex përkthime nga vBET Translator 2.3.15
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
E drejta e autorit © Forumi Evropian @ dris.se